P17 AERO

SKU: PET-AER-17

535,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Η P17 Aero είναι μια αερόθερμη σόμπα πετρελαίου που συνδυάζει ισχυρή απόδοση με εξελιγμένη τεχνολογία, ιδανική για γρήγορη και αποτελεσματική θέρμανση μεγάλων ή ανοικτών χώρων. Με σύγχρονο σχεδιασμό και υψηλή αποδοτικότητα, προσφέρει άνεση και οικονομία σε κάθε χρήση.

Χαρακτηριστικά:

  • Αερόθερμη Τεχνολογία: Εξοπλισμένη με προηγμένο σύστημα αερόθερμου, η P17 Aero διανέμει τη θερμότητα γρήγορα και ομοιόμορφα σε όλο το χώρο, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική θέρμανση.
  • Ικανότητα Θέρμανσης: Ικανή να θερμάνει μεγάλους χώρους με ταχύτητα και αποδοτικότητα, ιδανική για χώρους με ανοικτούς σχεδιασμούς ή για περιοχές που απαιτούν γρήγορη θέρμανση.
  • Εύκολη Χρήση: Διαθέτει φιλικό προς τον χρήστη σύστημα ελέγχου, που επιτρέπει την απλή ρύθμιση της θερμοκρασίας και τη διαχείριση της σόμπας.
  • Οικονομική Κατανάλωση: Σχεδιασμένη για αποδοτική κατανάλωση πετρελαίου, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης ενώ προσφέρει υψηλή απόδοση.
  • Ανθεκτική Κατασκευή: Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.
  • Μοντέρνος Σχεδιασμός: Σύγχρονη και κομψή εμφάνιση που συνδυάζει λειτουργικότητα με αισθητική, ενσωματώνοντας αρμονικά σε κάθε χώρο.

Η P17 Aero είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ισχυρή και οικονομική θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας αποτελεσματική θέρμανση και άνεση σε κάθε γωνιά του χώρου σας.

Η Σόμπα Πετρελαίου P17 αερόθερμη νέας γενιάς διαθέτει 2 βεντιλατέρ δύο ταχυτήτων, για την άριστη διανομή του ζεστού αέρα και ένα βεντιλατέρ στον χώρο καύσης αυξάνοντας την απόδοση.

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 52 x 53 x 86
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 120
Θερµική Ισχύς (kw) 15.28
Βαθµός απόδοσης (%) 85.56
Xωρητικότητα ∆εξαµενής (kg) 11
Βάρος (Kg) 50

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 50 kg
Διαστάσεις 51,5 × 85,5 × 53 cm

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.