GAS TUNNEL 200

SKU: GAS-TUNNEL200

4.600,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την αποδοτική θέρμανση με το τζάκι αερίου Gas Tunnel 200. Σχεδιασμένο για να συνδυάζει την κομψότητα με την αποτελεσματικότητα, αυτό το τζάκι προσφέρει μια εντυπωσιακή λύση για την αναβάθμιση του εσωτερικού σας χώρου.

Το Gas Tunnel 200 διαθέτει έναν μοναδικό σχεδιασμό που προσφέρει θέα της φωτιάς από πολλές πλευρές, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική και ζεστή αίσθηση στο χώρο σας. Το ευρύ γυάλινο παράθυρο επιτρέπει την πλήρη θέα της φλόγας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οπτικής απόλαυσης και ζεστασιάς.

Εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία καύσης, το Gas Tunnel 200 παρέχει αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση. Η ρύθμιση της φωτιάς γίνεται εύκολα με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την ένταση της θερμότητας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Η στιβαρή κατασκευή του τζακιού από υλικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η μοντέρνα αισθητική του ταιριάζει τέλεια σε κάθε στυλ διακόσμησης. Το Gas Tunnel 200 δεν προσφέρει μόνο θερμότητα, αλλά και μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας, κάνοντάς το την ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι.

Ανακαλύψτε τη σύγχρονη τεχνολογία θέρμανσης και την αισθητική της πολυτέλειας με το τζάκι αερίου Gas Tunnel 200, και απολαύστε την τέλεια συνύπαρξη λειτουργικότητας και σχεδίασης.

Επιπλέον πληροφορίες

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 210 x 42 x 86
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 200/130
Θερµική Ισχύς (kw) 17
Καύσιµο NG / LPG

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 150 kg

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.