GAS TUNNEL 100

SKU: GAS-TUNNEL100

3.250,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με το τζάκι αερίου Gas Tunnel 100, που συνδυάζει την κομψότητα με την αποδοτικότητα. Με έναν σύγχρονο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία, αυτό το τζάκι προσφέρει μια εξαιρετική λύση για τη θέρμανση και τη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου.

Το Gas Tunnel 100 ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του που επιτρέπει τη θέα της φωτιάς από διάφορες πλευρές, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική και ζεστή αίσθηση. Το ευρύ γυάλινο παράθυρο εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης της ζωντανής φλόγας, προσφέροντας ταυτόχρονα θερμότητα και οπτική απόλαυση.

Η προηγμένη τεχνολογία καύσης του Gas Tunnel 100 εξασφαλίζει αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση, με την ευκολία της ηλεκτρονικής ρύθμισης για την προσαρμογή της έντασης της φωτιάς σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εύκολη στη χρήση και συντήρηση, προσφέρει άμεση ζεστασιά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η στιβαρή κατασκευή του τζακιού από υλικά υψηλής ποιότητας διασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιόπιστη λειτουργία. Το σύγχρονο και minimal σχέδιο του Gas Tunnel 100 ταιριάζει τέλεια με κάθε διακόσμηση, αναβαθμίζοντας το χώρο σας με μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας.

Ανακαλύψτε τη σύγχρονη τεχνολογία και το απαλή σχέδιο του τζακιού αερίου Gas Tunnel 100 και δημιουργήστε μια ζεστή και ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Επιπλέον πληροφορίες

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 110 x 42 x 86
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 150/100
Θερµική Ισχύς (kw) 10.2
Καύσιµο NG / LPG

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 85 kg

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.