GAS CORNER 200

SKU: GAS-CORNER200

4.500,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Ενισχύστε τη ζεστασιά και την αισθητική του χώρου σας με το τζάκι αερίου Gas Tunnel 70. Με τον σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό του, αυτό το τζάκι προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και στυλ, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό σας.

Το Gas Tunnel 70 διαθέτει έναν μοντέρνο σχεδιασμό με ευρύ γυάλινο παράθυρο που επιτρέπει την εντυπωσιακή θέα της φλόγας από διάφορες γωνίες. Η καθαρή γραμμή και το minimal στυλ του τζακιού το καθιστούν ιδανικό για κάθε τύπο διακόσμησης, προσφέροντας ταυτόχρονα μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς.

Η τεχνολογία καύσης του Gas Tunnel 70 εξασφαλίζει αποδοτική και οικονομική θέρμανση, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση της φωτιάς με ευκολία, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η εύκολη στη χρήση και συντήρηση λειτουργία του καθιστά το Gas Tunnel 70 μια πρακτική επιλογή για σύγχρονα σπίτια.

Η ανθεκτική κατασκευή του τζακιού από υλικά υψηλής ποιότητας προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η μοντέρνα αισθητική του προσδίδει μια αναβαθμισμένη αίσθηση στο χώρο σας.

Ανακαλύψτε την τέλεια συνδυασμένη λύση θέρμανσης και διακόσμησης με το τζάκι αερίου Gas Tunnel 70 και δημιουργήστε μια ζεστή και ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Επιπλέον πληροφορίες

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 206 x 42 x 86
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 200/130
Θερµική Ισχύς (kw) 17
Καύσιµο NG / LPG

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.