ΜΑΣΙΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

SKU: PET-EMG-MAS

560,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Η Μασίνα Πετρελαίου με Φούρνο συνδυάζει την αποδοτική θέρμανση με πετρέλαιο και τις πρακτικές δυνατότητες μαγειρέματος, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για οικιακή άνεση. Ιδανική για μεγάλους χώρους, αυτή η σόμπα με φούρνο ενσωματώνει την παραδοσιακή θέρμανση με τις σύγχρονες ανάγκες μαγειρικής, προσφέροντας ταυτόχρονα ζεστασιά και γεύση.

Χαρακτηριστικά:

  • Ικανότητα Θέρμανσης: Παρέχει ισχυρή και αποτελεσματική θέρμανση σε μεγάλους χώρους, εξασφαλίζοντας άνεση και ζεστασιά σε όλο το σπίτι.
  • Ενσωματωμένος Φούρνος: Επιτρέπει το μαγείρεμα παραδοσιακών γευμάτων με την αίσθηση της καύσης πετρελαίου, ιδανικό για τη δημιουργία γευμάτων που προσφέρουν μοναδική γεύση.
  • Οικονομία Καυσίμου: Σχεδιασμένη για αποδοτική κατανάλωση πετρελαίου, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης ενώ διατηρεί υψηλή απόδοση.
  • Ανθεκτική Κατασκευή: Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιόπιστη λειτουργία.
  • Σύγχρονος Σχεδιασμός: Ενσωματώνει μοντέρνα αισθητική με πρακτικότητα, κάνοντάς την κατάλληλη για κάθε τύπο εσωτερικού χώρου.

Η Μασίνα Πετρελαίου με Φούρνο είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν θέρμανση και μαγείρεμα σε έναν μόνο εξοπλισμό, προσφέροντας οικονομία, άνεση και πρακτικότητα για την καθημερινή χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 75 x 48 x 80
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 120
Θερµική Ισχύς (kw) 10.06
Βαθµός απόδοσης (%) 83.49
Βάρος (Kg) 50
Φούρνος Διαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 40 x 20 x 43

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 540 kg

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.