P14 AERO

SKU: PET-AER-14

520,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Η P14 Aero είναι μια αερόθερμη σόμπα πετρελαίου που συνδυάζει υψηλή απόδοση θέρμανσης με μοντέρνο σχεδιασμό. Ιδανική για γρήγορη και αποτελεσματική θέρμανση σε μεγάλους ή ανοικτούς χώρους, η P14 Aero προσφέρει άνεση και οικονομία, κάνοντάς την εξαιρετική επιλογή για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Χαρακτηριστικά:

  • Αερόθερμη Τεχνολογία: Εξοπλισμένη με προηγμένο σύστημα αερόθερμου που κατανέμει τη θερμότητα αποτελεσματικά και ομοιόμορφα σε όλο το χώρο, παρέχοντας γρήγορη θέρμανση.
  • Ικανότητα Θέρμανσης: Ικανή να θερμάνει μεγάλους χώρους με ταχύτητα και αποδοτικότητα, ιδανική για ανοικτούς ή κρύους χώρους.
  • Εύκολη Χρήση: Διαθέτει σύστημα ελέγχου που επιτρέπει την απλή ρύθμιση της θερμοκρασίας και την εύκολη διαχείριση της σόμπας.
  • Οικονομική Κατανάλωση: Σχεδιασμένη για αποδοτική κατανάλωση πετρελαίου, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης ενώ προσφέρει υψηλή απόδοση.
  • Ανθεκτική Κατασκευή: Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.
  • Μοντέρνος Σχεδιασμός: Κομψή και σύγχρονη εμφάνιση που ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε εσωτερικό χώρο, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική.

Η P14 Aero είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν αποδοτική και οικονομική θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας γρήγορη και αποτελεσματική κατανομή θερμότητας για άνετους και ζεστούς χώρους.

Η P12 και η P14 διαθέτουν από ένα βεντιλατέρ χώρου. Η P17 και η P20 διαθέτουν από δύο βεντιλατέρ 2 ταχυτήτων, ένα χώρου και ένα καύσης.

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 54.5 x 53 x 88.5
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 120
Θερµική Ισχύς (kw) 14.22
Βαθµός απόδοσης (%) 85.21
Xωρητικότητα ∆εξαµενής (kg) 11
Βάρος (Kg) 45

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.