P12 AERO

SKU: PET-AER-12

500,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Η P12 Aero είναι μια αερόθερμη σόμπα πετρελαίου που συνδυάζει την αποδοτική θέρμανση με σύγχρονη τεχνολογία, ιδανική για γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση μεγάλων ή ανοικτών χώρων. Με κομψό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά, προσφέρει άνεση και οικονομία για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Χαρακτηριστικά:

  • Αερόθερμη Τεχνολογία: Ενσωματωμένο σύστημα αερόθερμου που διανέμει τη θερμότητα αποτελεσματικά σε όλο το χώρο, εξασφαλίζοντας γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση.
  • Ικανότητα Θέρμανσης: Ικανή να θερμάνει μεγάλους χώρους γρήγορα και αποδοτικά, κάνοντάς την ιδανική για ανοικτούς ή μεγαλύτερους χώρους.
  • Εύκολη Χρήση: Διαθέτει σύστημα ελέγχου που επιτρέπει την απλή ρύθμιση της θερμοκρασίας και την εύκολη λειτουργία της σόμπας.
  • Οικονομική Κατανάλωση: Σχεδιασμένη για αποτελεσματική κατανάλωση πετρελαίου, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και παρέχοντας υψηλή απόδοση.
  • Ανθεκτική Κατασκευή: Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.
  • Σύγχρονος Σχεδιασμός: Μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο, προσφέροντας συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.

Η P12 Aero 2είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν αποδοτική και οικονομική θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας αποτελεσματική διανομή θερμότητας και σύγχρονη τεχνολογία για έναν άνετο και ζεστό χώρο.

Η P12 και η P14 διαθέτουν από ένα βεντιλατέρ χώρου. Η P17 και η P20 διαθέτουν από δύο βεντιλατέρ 2 ταχυτήτων, ένα χώρου και ένα καύσης.

Επιπλέον πληροφορίες

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 52 x 53 x 86
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 120
Θερµική Ισχύς (kw) 12.24
Βαθµός απόδοσης (%) 85.56
Xωρητικότητα ∆εξαµενής (kg) 11
Βάρος (Kg) 40

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.