ATS ΜΑSΙΝΑ VERGINA

SKU: WOO-MAS-VERGINA

450,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την εμπειρία της θέρμανσης και του μαγειρέματος στο σπίτι σας με τη σόμπα ξύλου ATS Masina Vergina. Αυτή η πολυλειτουργική σόμπα συνδυάζει την αποδοτικότητα της θέρμανσης με την πρακτικότητα ενός ενσωματωμένου φούρνου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό.

Η ATS Masina Vergina ενσωματώνει έναν ευρύχωρο φούρνο που σας επιτρέπει να ετοιμάσετε μια ποικιλία γευμάτων με την αυθεντική γεύση του ξύλου. Είτε πρόκειται για ψωμί, πίτσες ή άλλα εδέσματα, ο φούρνος προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρικής, ενώ η σόμπα θερμαίνει αποτελεσματικά τον χώρο σας.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός της με κομψές γραμμές και το μεγάλο γυάλινο παράθυρο της σόμπας προσφέρει μια υπέροχη θέα στη φωτιά, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η συνδυασμένη αισθητική της σόμπας με τον φούρνο καθιστά τη ATS Masina Vergina μια εντυπωσιακή προσθήκη σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία καύσης, η σόμπα εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και αποδοτικότητα, ενώ η στιβαρή κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιόπιστη λειτουργία. Εύκολη στη χρήση και συντήρηση, η ATS Masina Vergina συνδυάζει την πρακτικότητα με τη σύγχρονη αισθητική, καθιστώντας την την ιδανική επιλογή για την ολοκληρωμένη θέρμανση και μαγειρική στο σπίτι σας.

Ανακαλύψτε τη δύναμη της συνδυασμένης θέρμανσης και μαγειρικής με τη σόμπα ξύλου ATS Masina Vergina και απολαύστε μια ζεστή, άνετη και γαστρονομικά πλούσια ζωή στο σπίτι σας.

Διαθέτει:

  • Φούρνος εµαγιέ µε ταψί
  • Σχάρα γαλβανιζέ
  • Θερµόµετρο 0-300C.

Επιπλέον πληροφορίες

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 91 x 47 x 78.5
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 150
Θερµική Ισχύς (kw) 10.2
Βαθµός απόδοσης (%) 81.5
Βάρος (Kg) 68.5
Σκελετός Χάλυβας 2.5mm
Χώρος καύσης Χάλυβας 2.5mm Περιµετρικά Βερµικουλίτης SF770 25mm
Tζάµι Kεραµικό 4mm.
∆ιαστάσεις Χώρου Καύσης ΜxΒxΥ (cm) 27 x 38.5 x 30
Φούρνος Διαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 40 x 40 x 20

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 68,5 kg

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.