ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ Νο1-Νο3

SKU: V54285

90,00 100,00  με ΦΠΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Η ανοξείδωτη ψησταριά σε διάφορα μεγέθη. Προσφέρει την ιδανική λύση για ομοιόμορφο και αποτελεσματικό ψήσιμο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η ψησταριά συνδυάζει ποιότητα, αντοχή και ευκολία στη χρήση, καθιστώντας την ιδανική για κάθε περίσταση, από οικογενειακά μπάρμπεκιου μέχρι επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Υλικό Κατασκευής: Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, που προσφέρει μέγιστη αντοχή στη σκουριά, στη διάβρωση και μακροχρόνια χρήση.
  • Διαστάσεις: Μήκος 50 εκ., Πλάτος 32 εκ., Ύψος 57 εκ. / Μήκος 70 εκ., Πλάτος 32 εκ., Ύψος 70 εκ. Παρέχει επαρκή χώρο ψησίματος για μεγάλη ποικιλία κρεάτων και λαχανικών.
  • Σχάρα & Σούβλα: Περιλαμβάνει ανθεκτική ρυθμιζόμενη σχάρα τριών (3) επιπέδων και σούβλα.
  • Ασφάλεια: Σταθερή βάση με αντιολισθητικά πόδια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
  • Πρακτική Χρήση: Σχεδιασμένη για εύκολη χρήση με ενσωματωμένες λαβές για άνετη μετακίνηση και τοποθέτηση. Κατάλληλη για κάθε είδους εκδηλώσεις και χρήση σε εξωτερικούς χώρους.
  • Εφαρμογές: Ιδανική για οικιακή χρήση, μπάρμπεκιου, εκδηλώσεις και γιορτές, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Ανακαλύψτε την ανοξείδωτη ψησταριά. και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ψησίματος με κορυφαία απόδοση και αντοχή. Διαθέσιμη τώρα με άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ

Νο1, Νο3

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.