ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΟΥΒΛΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ

SKU: V33923

95,00  με ΦΠΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Η γαλβανιζέ ψησταριά με βάση σούβλας και πλάτη προσφέρει την τέλεια λύση για άνετο και ομοιόμορφο ψήσιμο. Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτή η ψησταριά συνδυάζει ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα, καθιστώντας την ιδανική για κάθε περίσταση, από οικογενειακές συγκεντρώσεις μέχρι επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Υλικό Κατασκευής: Κατασκευασμένη από γαλβανισμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας που προσφέρει ανθεκτικότητα στη σκουριά και μακροχρόνια χρήση.
  • Διαστάσεις: 75x35x75 Παρέχει επαρκή χώρο ψησίματος για μεγάλα και μικρά κομμάτια κρέατος και λαχανικών.
  • Σχάρα και Σούβλα: Περιλαμβάνει στιβαρή σχάρα και ρυθμιζόμενη σούβλα με ανθεκτική βάση για ποικιλία τρόπων ψησίματος και εύκολη προσαρμογή.
  • Πλάτη: Η ενσωματωμένη πλάτη προσφέρει προστασία από τον άνεμο και βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας για ομοιόμορφο ψήσιμο.
  • Ασφάλεια: Σταθερή βάση με αντιολισθητικά πόδια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
  • Πρακτική Χρήση: Σχεδιασμένη για εύκολη χρήση με ενσωματωμένες λαβές για άνετη μετακίνηση και τοποθέτηση. η πλάτη μετά το πέρας του ψησίματος γίνετε και καπάκι για την προστασία της ψησταριάς.
  • Εφαρμογές: Ιδανική για οικιακή χρήση, επαγγελματικά μπάρμπεκιου, εκδηλώσεις και γιορτές, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Ανακαλύψτε τη γαλβανιζέ ψησταριά με βάση σούβλας και πλάτη και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ψησίματος με κορυφαία απόδοση και αντοχή. Διαθέσιμη τώρα με άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 20 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.