ΑΤΕΡΜΟΝΑΣ ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΩΝ

SKU: V63884

250,00  με ΦΠΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Ο διπλός ατέρμονας πέντε θέσεων είναι το απόλυτο εργαλείο για ψήσιμο, σχεδιασμένος να προσφέρει ακρίβεια και αξιοπιστία σε κάθε μαγειρική σας προσπάθεια. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά, ο ατέρμονας αυτός προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και μακροχρόνια απόδοση.

Διαθέτει πέντε θέσεις για την ταυτόχρονη τοποθέτηση και περιστροφή πολλαπλών σουβλών, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και τέλειο ψήσιμο κάθε φορά. Ο μηχανισμός του είναι σχεδιασμένος για σταθερή και συνεχή περιστροφή, μειώνοντας τον κίνδυνο αστοχίας και επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του επιτρέπει εύκολη εγκατάσταση και χρήση, ενώ οι στιβαρές βάσεις προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά που εξασφαλίζουν ότι θα αντέξει σε σκληρές συνθήκες , καθιστώντας τον ιδανικό για χρήση σε επαγγελματικό αλλά και οικιακό περιβάλλον. Με τον διπλό ατέρμονα πέντε θέσεων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε κομμάτι κρέατος θα ψηθεί ομοιόμορφα, προσφέροντας την τέλεια γεύση και υφή που επιθυμείτε.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 20 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.