GAS STANDING TUNNEL

SKU: GAS-STANDING-TUNNEL

3.100,00 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αγαπημένο

Περιγραφή

Αναδείξτε το στυλ και τη ζεστασιά του χώρου σας με το τζάκι αερίου Gas Standing Tunnel. Σχεδιασμένο για να συνδυάζει την κομψότητα με την αποδοτικότητα, αυτό το τζάκι αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια σύγχρονη και πολυτελή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό σας χώρο.

Το Gas Standing Tunnel ενσωματώνει μια εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση με τον ανοιχτό σχεδιασμό του, προσφέροντας μια πανέμορφη θέα της φλόγας από πολλές πλευρές. Το φαρδύ γυάλινο παράθυρο επιτρέπει τη θέα της φωτιάς, προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ζεστασιάς και χαλάρωσης, ενώ το καθαρό σχέδιο συνδυάζεται εύκολα με κάθε στυλ διακόσμησης.

Εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία καύσης, το Gas Standing Tunnel προσφέρει αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση, εξαλείφοντας την ανάγκη για παραδοσιακά καύσιμα και προσφέροντας άμεση ζεστασιά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ρύθμιση της φωτιάς γίνεται εύκολα με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την ένταση της θερμότητας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η κατασκευή του από ανθεκτικά υλικά εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιόπιστη λειτουργία, ενώ η μοντέρνα αισθητική του προσφέρει μια αναβαθμισμένη αίσθηση πολυτέλειας στον εσωτερικό σας χώρο. Το τζάκι αερίου Gas Standing Tunnel είναι ιδανικό για την προσφορά της τέλειας ατμόσφαιρας και της επιθυμητής θερμότητας με στυλ και ευκολία.

Ανακαλύψτε τη σύγχρονη λύση της θέρμανσης και του στυλ με το τζάκι αερίου Gas Standing Tunnel και δημιουργήστε μια ατμοσφαιρική και άνετη ζεστασιά στο σπίτι σας.

Επιπλέον πληροφορίες

∆ιαστάσεις ΜxΒxΥ (cm) 56x41x116,5
∆ιάµετρος Καµινάδας (mm) 150/100
Θερµική Ισχύς (kw) 3.9-6.0
Καύσιµο NG / LPG
Βάρος (Kg) 80

Σόμπες ΒΑΛΜΑΣ

Ο Ειδικός στα Είδη Ψησίματος και Θέρμανσης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές

Ασφαλείς συναλλαγές

Ασφαλείς συναλλαγές με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL

Άμεση παράδοση

Παράδοση χωρίς καθυστερήσεις με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.